Nytt innlegg endelig!

Hei igjen, vi må beklage at det har vært litt lite aktivitet på bloggen i det siste. Vi har vært travelt opptatt med produksjon og produktutvikling i det siste og da har det blitt lite tid til å skrive blogg. Produksjonen er nå i gang for fullt på Selbu Spinneri og det er vi veldig fornøyd med. I løpet av sommeren vil vi legge ut en artikkelserie om den ullforedlingen vi tilbyr, trinn for trinn. Denne serien vil i hovedsak ta for seg en og en maskin og forklare prosessene den enkelte maskinen står for. Følg med i ukene fremover og lær om prosessene som gjør ull til garn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s