Håndspinning av SKY

Håndspinning på Hansencraft minispinner

Minispinneren er både rask og følsom å spinne med, og tar liten plass – fin på reiser!

Jeg kjøpte en minispinner nylig fra Hansen Craft som er både rask og utrolig stillegående. Den tar liten plass også, og kommer nok til å bli med meg på reiser. Akkurat nå har jeg utforsket SKY som vi lager for håndspinning på Selbu spinneri. Vi lager SKY av ull fra mange saueraser som vi ettervhert skal selge til håndspinnere. Ulla jeg har spunnet nå, er lammeull fra Moderne, farget spel. Vi har den ulla i mange flotte farge, og jeg skal strikke gensrer til meg selv og husbonden i garnet. Nå er jeg ferdig med å spinne 1,3 kg og skal begynne å strikke.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s