Rørosmartan!

bine og marte

Selbu spinneri er hjemme igjen etter en hyggelig og veldig travel martna på Røros. Gøy at det var så stor interesse for vårt arbeid! Det var veldig koselig stemning i Per Tørresgården, og vi var i godt selskap. Ekte tradisjonshåndverk og moderne design, og fokus på tradisjonelle husdyrraser. Vi kommer tilbake neste år!

4 thoughts on “Rørosmartan!

  1. Ja det var en stor opplevelse. Selbu spinneri passet så godt inn i den trivelige Per Tørresgården. og du ville likt deg, far, utenfor i bakgården stod to svenske karer og laget flott treverktøy. Jeg måtte kjøpe med ei rive, den skal brukes på vår slåtte-eng til sommeren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s