Strikk ei kofte -redd en sau!

Gammelnorsk spælsau - vakre farger, blanke dekkhår og  myk bunnull gir sterkt, varmt strikkegarn!

Gammelnorsk spælsau – vakre farger, blanke dekkhår og myk bunnull gir sterkt, varmt strikkegarn!

Lyst til å strikke kofte i kortreist garn? Vi har en del garn som passer godt for kofte og genser, men det er ikke alt som ligger ute på nettbutikken vår – vi selger av og til fortere enn vi rekker å spinne! Kontakt oss på epost: post@selbuspinneri.no så forteller vi mer.

Eksempler på saueraser vi har spunnet og som egner seg godt til kofte/genser: Gammelnorsk spælsau, Grå trøndersau og Blæset sau.Vårt garn kan gjerne kombineres med garn fra Hillesvåg ullvare (Hilfa) eller Telespinns garn, om du ønsker litt andre farger enn sauens egne. Vi skal i september prøve ut garnet vår i kombinasjon med garn fra Sjølingstad ullvare også – vi er sikre på at det også vil bli flott!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s