Vil du bli en del av oss i Selbu spinneri?

DSC_0299-1 kopi

Vi søker etter medarbeidere/praktikanter og samarbeidspartnere. Hos oss kan du bidra til å skape din egen arbeidsplass. Du må ha interesse for det vi arbeider for. Interesse for ull og sau er fint, eller om du har ønsker om å bidra til bedriftens utvikling.

 

Framtida i Selbu spinneri

Selbu spinneri er en liten bedrift i utvikling. Det er viktig for oss å øke vår virksomhet på en måte som gjør oss mindre sårbare og samtidig gjør at vi beholder det eksklusive håndverksmessige preget på alt vi lager. For å oppnå dette, trenger vi både kompetanse og økonomisk dra-hjelp i tiden framover. Kontakt oss om du tror du kan bidra med noe!

 

Om Selbu spinneri

Vi er i dag 7-8 personer som er engasjert i bedriften på ulike vis. Noen av oss jobber ulønnet, noen jobber deltid og får litt lønn, og noen jobber heltid og får lønn deretter. Vi har alle startet med å jobbe ulønnet, og siden bygget opp markedet slik at vi kan ta ut litt lønn.

 

Bevaring av norske saueraser

Selbu spinneri lager garn og andre produkt av ull fra de gamle norske sauerasene. Målet med drifta er å bidra til at disse rasene verdsettes og overlever i dagens samfunn. Samtidig er vi opptatt av at vår produksjon skal ha preg av godt håndverk og kunnskap om materialet vi jobber med. Vi ønsker å drive miljøvennlig og med høy etisk kvalitet i alle ledd.

 

Vi er en inkluderende arbeidsplass der det er plass til mangfold blant de ansatte.

 

Kontaktinformasjon:

post@selbuspinneri.no

telefon: 90114352 – send sms om vi ikke svarer, det er ikke alltid vi hører telefonen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s