Har du lyst til å strikke ei kofte?

https://kofteboken.no

Selbu spinneri har bidratt med garn til KOFTEBOKEN – den store koftejakten. To av koftene i boka er strikket med vårt garn, men det er fullt mulig å prøve vårt garn på flere av koftene! Kanskje også kombinere garn fra Selbu spinneri med garn fra ett av de andre spinneriene som bruker norsk ull?

Selbu spinneri har nå på lager et noe tynnere garn som egner seg meget godt til kofter. garnet heter Gammel Selbu, og finnes i en variant laget av myk og varm crossbred ull, og en variant i svært glansfull spælull i mange spennender farger. Kontakt oss på epost for mer informasjon! post@selbuspinneri.no

2 thoughts on “Har du lyst til å strikke ei kofte?

  1. hei- så moro at det skrives om spinneriet i Selbu. Jeg strikker nå kofte til min voksne sønn av garn jeg fikk spunnet i fjor. Kjempesupert å strikke av. Problemet har vert, og er fortsatt , at jeg må «dikte» maskeantall selv- da garnet ikke passer med noen oppskrifter jeg har funnet. Er mye tynnere, og jeg strikker på pinner 2 1/2 og 3 . Veldig fin glans i det garnet av mine Gammel spælsauer . Skal se om jeg kan strikke flere kofter, og muligens kunne bruke de oppskriftene dere har laget. Garnet er drøyt å strikke av- går ca. 100gr til en arm i str. M.Hilsen Nancy Aalmo

    • Hyggelig å høre! Jeg bruker gjerne oppskrifter jeg finner, men det kan hende man må gå opp eller ned i størrelse eller pinnenummer. Vi har laget en tabell over løpemeter og pinnenummer som kan være til hjelp, da kan man sammenligne med andre garntyper. Vi jobber for å få oppskrifter, og vil gjerne høre fra dere som strikker med garnet – og teste oppskrifter dere lager! Gammel Norsk Spælsau gir flotte plagg! Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s