Generalforsamling!

Den 27.04.klokka 1930 avholdes generalforsamling i Selbu spinneri. Vi møtes i spinneriets lokaler. I tillegg til sakene som skal behandles, vil det blir mulighet for en omvisning i spinneriet, og vi åpner butikken vår for salg av garn og andre produkt. Det blir kaffe og enkel servering under møtet. Vi er takknemlige om du siere fra om du har tenkt til å komme så vi har nok kaffe og kaker. Ring oss på tlf 90114352, send sms, gi beskjed via facebook eller send epost! Alle ullinteresserte er hjertelig velkomne. Aksjonærene får tilsendt inkalling per brev.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s