Historisk marked, Olavsfestdagene 2016

Nå pakker vi for fullt for historisk marked! Vi har lenge ønsket å bli med og vise fram vårt garn og vår håndspinneull og andre produkt på middelaldermarkedet i Trondheim. Den 28.07-03.08.2016 er vi på plass! Da kan du kjøpe garn, tovede pledd og materialpakker for strikking, fletting og nålebinding hos oss. Vi har også med oss det helt nye garnet av steigar, en sauerase som nå er nesten utdødd, og der det nettop i dag pågår en redningaskjon for å bevare denne flotte sauen som er så dyktig til å ta seg fram i bratt lende – naturlig nok, siden den kommer fra Steigen i Nordland. Garnet vi har spunnet av ull fra steigar entusiast Fred Hansen er kanske det mest glansfulle garnet vi har spunnet til nå? Kom og se i Erkebispegården i morgen!

One thought on “Historisk marked, Olavsfestdagene 2016

  1. Flott Ingvild, lykke til med deltagelse og formidling av materialkunnskap, tror på glansen i garn fra Steigar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s