Vi åpner butikk i Klæbu!

Selbu spinneri har flyttet til klæbu, og lørdag den 03.09 klokka 10-14 markerer vi dette ved en åpning av vår lille butikk. Vi holder til i de tidligere lokalene til Håndbakeriet, i Vikingveien 9A. Selbu spinneri lager garn og andre produkt av utryddingstruede norske saueraser – vi spinner ull fra sauen som ingen vil ha!

Kom for å ta en titt – eller kjøpe et eksklusivt og spennende garn. Vi selger også materialpakker med garn og oppskrifter. Vi har samarbeidet med Anne Bårdsgård og selger garn som passer til oppskriftene i hennes bok om selbuvotten, og vi selger også materialpakker med oppskrifter på de originale selbuvottene. Lokale sauebønder leiespinner hos oss og får laget eget, garn – vi planlegger å lage Klæbugarn allerede denne høsten!

Under åpningen gis det en guidede omvisninger i spinneriet der vi fortelle hvordan vil lager garn og andre produkt – og vi forteller hvorfor ingen ville ha ulla av de gamle sauerasene våre!

L1060824

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s