Invitasjon til kjøp av aksjer i Selbu spinneri!

Vil du bli med på vår reise inn i framtiden? Selbu spinneri er spesialister på spinning av ull fra alle de norske, tradisjonelle sauerasene. All produksjon, også vasking av ulla, foregår i våre lokaler i Klæbu, rett sør for Trondheim. Ved å bruke ulla fra de norske sauerasene bidrar vi til at de overlever fordi vi øker verdiskapningen for bonden som har sauene. Samtidig gir vi det norske folk muligheten til å kjøpe garn av eksklusiv kvalitet laget med minst mulig bruk av kjemikalier, og med den glans, spenst og styrke som er typisk for norsk ull.

Vi har lenge kjent på at vår kapasitet er for dårlig. Vi er stadig tom for varer i butikken vår, og det er over ett års ventetid på leiespinning. Nå har vi den erfaring og kompetanse som skal til for å ta neste steg i vårt arbeid for norske sauer. Vi ønsker å øke vår kapasitet, og for å klare det, må vi finansiere kjøp av nye, større og mer effektive spinnerimaskiner. Vi utvider aksjekapitalen og inviterer alle med interesse for norsk ull, norsk kulturarv og tradisjonelle, norske saueraser til å tegne aksjer hos oss. Du er velkommen som aksjonær, enten du vil tegne bare en aksje eller du har lyst til å satse mer på en ”ullen” framtid. Aksjonærer kan være enkeltpersoner, bedrifter eller organisasjoner.

Vi gir våre kunder, leiespinnere og andre som er opptatt av å ta vare på norsk kulturarv og norske husdyr en unik mulighet til å bidra aktivt til vårt arbeid for å bevare de utryddingstruede norske sauerasene ved å kjøpe en eller flere aksjer.

NB fristen for tegning av aksjer er 31.03.2018.

Ta kontakt med oss på epost til: post@selbuspinneri.no for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s