Fristen for tegning av aksjer er nå utløpt

 

Vi takker alle som har tegnet seg. Det har gått over all forventning!

Har du kjøpt aksje og lurer på hva som skjer videre? Vi har avsluttet bestillingene av aksjer nå, og mange har fått faktura og betalt. Neste skritt er en samlet styrebehandling av aksjekjøpene. Alle kjøp og salg av aksjer skal godkjennes av styret etter spinneriets vedtekter. Deretter registreres aksjene i Brønnøysund. På neste års skatteoppgjør, vil dere se at aksjene er med i skattemeldingen. Spinneriet har generalforsamling for sine GAMLE aksjonærer innen utgangen av juni 2018. På den generalforsamlingen skal vedtektsendring opp der vi øker aksjekapitalen fra dagens 550 aksje a kr 1000 til den nye som ser ut til å bli på drøyt 2500 aksjer (gammel og ny aksjekapital samlet). Alt dette må altså på plass før dere får en endelig bekreftelse på at dere er aksjonærer i spinneriet. Så vær litt tålmodige med oss – dette er en prosess som vi er forpliktet til å gå igjennom i henhold til aksjeloven. Vi skal forsøke å være flinke til å oppdatere om saken. Merk også at vi har laget en egen facebook side for aksjonærer. Om du har betalt for aksjer og fortsatt ikke har fått invitasjon til siden, så kan du kontakte spinneriet.

Dersom du ikke er på facebook og heller ikke har tenkt til å være der, vil du får en epost fra oss. Ettersom slike eposter av og til havner i spam, sender vi også ut informasjon i brevs form, eller kontakter dere på telefon/sms.

Noen lurer på om de får et aksjebevis. Det gjør dere, selv om det ikke lenger er påkrevd å lage slike bevis i papirform. Vi lager et bevis i form av et lite ”visittkort” som vi sender ut til dere i et brev. I brevet får dere også et skjema der dere KAN reservere dere mot elektronisk kommunikasjon. Det betyr at dersom dere IKKE ønsker å få informasjon om aksjen deres på epost, men i gammeldags brevpost, så må dere fylle ut det skjemaet og sende inn. Vi håper at flest mulig vil kommunisere elektronisk. Det sparer regnskogen for mange trær, og det sparer spinneriet for porto utgifter – vi har mange ting vi heller vil bruke pengene på.

Og husk – det er VELDIG mange aksjonærer! Derfor tar det litt tid før vi får kontakt med dere alle!

thumbnail_ullapril182.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s