Vi har utvidet!

Nå er vi i arbeid med våre nye maskiner. Det betyr at ventetiden for leiespinnere kommer til å bli mye kortere enn før! Vi har brukt noen uker på å lære oss de nye maskinene, og vi har kost oss med å lage nye garntyper som vi kanskje aldri lager igjen. Dere har nå sjansen til å kjøpe av den unike garnserien – i et begrenset antall og i en begrenset periode. Du finner vårt Første garn i nettbutikken. Betaling skjer på forhånd, ved Vipps eller ved faktura som du får på epost. Husk å kjøpe nok, når det er tomt, er det tomt!

L1140461

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s