Ferdigstrikket

Bestilling foregår ved å fylle ut skjemaet nederst på siden, og du får faktura i posten sammen med varene. For å bestille, kopierer du bildeteksten på de varene du ønsker, og skriver hvilket antall du ønsker av hver vare, og leveringsadresse. Fyll ut skjemaet nedenfor, eller send en mail til post@selbuspinneri.no

Har du spørsmål om kjøp i nettbutikken? Ta kontakt på mail: post@selbuspinneri.no

NB! Husk at porto og håndtering kommer i tillegg ved bestilling i nettbutikken.

Marens sokker

Håndstrikkede sokker i 100% norsk ull. Ulla i disse sokkene er bearbeidet her hos Selbu Spinneri. Her er all produksjon, fra uvasket ull fra bonden til ferdig produkt, 100% norsk og foregår i våre lokaler i Klæbu. Dette sokkeparet er strikket av Maren, som er produksjonsansvarlig hos Selbu spinneri. Hun er en av de som strikker mest hos oss og alle produktene er helt unike og har et personlig preg.

DSC_0014

Håndstrikkede ullsokker str. 37. 350 NOK

 

DSC_0018

Håndstrikkede raggsokker str 42. 350 NOK.

 

DSC_0011

Håndstrikkede ullsokker til barn str 27. 300 NOK

 

Marens votter

Håndstrikkede votter i 100% norsk ull. Ulla i disse vottene er bearbeidet her hos Selbu Spinneri. Her er all produksjon, fra uvasket ull fra bonden til ferdig produkt, 100% norsk og foregår i våre lokaler i Klæbu. Dette votteparet er strikket av Maren, som er produksjonsansvarlig hos Selbu spinneri. Hun er en av de som strikker mest hos oss og alle produktene er helt unike og har et personlig preg.

DSC_0025

Håndstrikkede damevotter i str ca 7.5-8. 450 NOK

 

DSC_0031 (2)

Håndstrikkede votter til herre 450 NOK

 

DSC_0007

Votter til barn 10-14 år 400 NOK

 

 

Livs sjal

Håndstrikket sjal i 100% norsk ull. Ulla i dette sjalet er bearbeidet her hos Selbu Spinneri. Her er all produksjon, fra uvasket ull fra bonden til ferdig produkt, 100% norsk og foregår i våre lokaler i Klæbu. Liv har designet og strikket dette nydelige sjalet.

Dette sjalet er strikket i ull fra Grå trøndersau og er mykt, varmt og deilig.

DSC_0003

Håndstrikket lite sjal eller skjerf i mykt garn av Grå trøndersau. 950 NOK.

 

Martes sjal

Håndstrikket sjal i 100% norsk ull. Ulla i dette sjalet er bearbeidet her hos Selbu Spinneri. Her er all produksjon, fra skitten ull fra bonden til ferdig produkt, 100% norsk og foregår i våre lokaler i Klæbu. Marte har designet og strikket dette sjalet. Dette sjalet har vi også som strikkepakke, for de som vil strikke selv.

Dette sjalet er strikket i ull fra Gammel norsk spælsau og har et røft og rustikk preg. Dette egner seg best over andre klær.

DSC_0038

Håndstrikket pilebladsjal i ull fra Gammel norsk spælsau. 950 NOK