Jul

Det nærmer seg jul, og hva er vel bedre enn å lage julepynten av norsk ull?

Bestilling foregår ved å fylle ut skjemaet nederst på siden, og du får faktura i posten sammen med varene. For å bestille, kopierer du bildeteksten på de varene du ønsker, og skriver hvilket antall du ønsker av hver vare, og leveringsadresse. Fyll ut skjemaet nedenfor, eller send en mail til post@selbuspinneri.no

Har du spørsmål om kjøp i nettbutikken? Ta kontakt på mail: post@selbuspinneri.no

NB! Husk at porto og håndtering kommer i tillegg ved bestilling i nettbutikken.

Julekurv

Julekurv i kontestrikk. Inneholder oppskrift og garn til en kurv. Garnet er vamsegarn fra Selbu spinneri. Det røde garnet er farget for hånd med miljøvennlige fargestoff.

julekurv

Julekurv i kontestrikk. 350 NOK.

Selbunissen

Strikk en liten nisse til jul! Til selbunissen har vi håndfarget litt garn i en ordentlig julerød farge. Nissen får et flott, krøllete skjegg av ull fra norsk pelssau. Fyllul og skjegg er inkludert. En pakke inneholder nok materiale til to nisser. Denne fine lille nissen strikkes raskt og enkelt.

En pakke inneholder materiale til å lage to nisser. 90 kr.

Selbunissen. En pakke inneholder materiale til å lage to nisser. 80 NOK.

Ullkuler til juletreet

Pynt juletreet med selvstrikkede ullkuler! Våre materialpakker inneholder naturlig grått ullgarn og litt garn vi har farget selv i fine julefarger. Fyllmateriale er ikke med i pakkene, men du kan fylle de med hva som helst, kanskje garnrester eller restene av en sliten dongeribukse?

Materialpakke till fem ullkuler

Materialer og oppskrift til fem ullkuler. 200 NOK.

Nisseskjegg

Ull fra norsk pelssau, som blir et flott, krøllete, grått nissekjegg. En pakke innholder 50g ull.

Nisseskjegg av ull fra pelssau

Nisseskjegg av ull fra pelssau. 65 NOK for 50g.

Femflette

Prøv deg på Majas fine femflette!  Sauefargene er de samme, men du kan velge mellom rosa, gul eller grønn farget tråd. Skriv fargeønske i bestillingen. Inneholder garn og oppskrift.

femflette

Majas femflette. 70 NOK.

Strikkepakker

Rekker du ikke å strikke gaver til jul? Gi en strikkepakke, så kan mottakeren strikke plagget selv! Strikkepakkene inneholder garn og oppskrift.

Selbuvotter

Anne Bårdsgård har plukket ut en del selbuvotter som ikke er i boka, og laget strikkepakker i samarbeid med oss av disse. Foreløpig har vi fire ulike strikkepakker. Bruk navnet på votten når du bestiller. Vottene leveres med KRUS garnet og du kan velge fargekombinasjoner selv, men standard er natursvart og sauehvitt. Flotte gaver til strikkeinteresserte! Inneholder garn og oppskrift til et par votter. Pris kr 550 per pakke. Trenger du strikkepinner? Vi har tynne pinner, fra 1,25 til 2,5 i stål og bambus. Pris: stålpinner kr 100, bambuspinner kr 80.

vott1

Damevotter etter Selbu bygdemuseum SE 1719. 550 NOK.

vott2

Herrevott med endløsros. 550 NOK

vott3

Olaf Grilstads skivotter. 550 NOK.

vott4

Herrevotter etter Selbu bygdemuseum SE 1662. 550 NOK.

Bondesjal

Et stort og deilig sjal med et enkelt og elegant hullmønster, som er raskt og enkelt og strikke. Strikkes på pinnenr 4. Inneholder garn og oppskrift.

bondesjal

Bondesjal, juletilbud 450 NOK, veil 480 NOK.