Materialpakker

Bestilling foregår ved å fylle ut skjemaet nederst på siden, og du får faktura i posten sammen med varene. For å bestille, kopierer du bildeteksten på de varene du ønsker, og skriver hvilket antall du ønsker av hver vare, og leveringsadresse. Fyll ut skjemaet nedenfor, eller send en mail til post@selbuspinneri.no

Har du spørsmål om kjøp i nettbutikken? Ta kontakt på mail: post@selbuspinneri.no

NB! Husk at porto og håndtering kommer i tillegg ved bestilling i nettbutikken.

Tilbud! Materialpakke sengeforlegger!

Garn og oppskrift til sengeforlegger i Ryegarn. Den ferdige matten måler ca. 106 x 46 cm. Strikkes på pinnenummer 15. NB! Strikkepinner følger ikke med.

DSC_0207 (2)

Materialpakke sengeforlegger i ryegarn, 900 NOK

Femflette

femflette

Majas femflette, 50 NOK

Selbuvotter

Anne Bårdsgård har plukket ut en del selbuvotter som ikke er i boka, og laget strikkepakker i samarbeid med oss av disse. Foreløpig har vi fire ulike strikkepakker. Bruk navnet på votten når du bestiller. Vottene leveres med Gammel Selbu garnet vårt og du kan velge fargekombinasjoner selv, men standard er natursvart og sauehvitt. Flotte gaver til strikkeinteresserte! Inneholder garn (200g) og oppskrift til et par votter. Pris kr 550 per pakke. Trenger du strikkepinner? Vi har tynne pinner, fra 1,25 til 2,5 i stål og bambus. Pris: stålpinner kr 100, bambuspinner kr 80.

vott1

Damevotter etter Selbu bygdemuseum SE 1719. 550 NOK.

vott2

Herrevott med endløsros. 550 NOK

vott3

Olaf Grilstads skivotter. 550 NOK.

vott4

Herrevotter etter Selbu bygdemuseum SE 1662. 550 NOK.

Maihaugenvotten 2018

Vottelauget arrangerte Vottedagen(e) for 2. gang, på Lillehammer, i år. De inviterte Anne Bårdsgård til å designe Maihaugenvotten 2018.

Vottepakker med oppskrift på herre og damevott i Gammel Selbu garnet vårt. Ønsker du å strikke både herrevott og damevott kan du kjøpe med ekstra garn. Fås i fargene grå, hvit og svart.

Bondesjal

Et stort og deilig sjal med et enkelt og elegant hullmønster, som er raskt og enkelt og strikke. Bondesjalet strikkes i vårt garn, Gammel selbu, og fåes i naturhvit, hvitgrå, lys grå, mellomgrå, mørk grå og natursvart. Strikkes på pinnenr 4. Inneholder ca.200g garn og oppskrift.

bondesjal

Bondesjal 400 NOK.

Pilebladsjal

Pilebladsjalet strikkes i vårt entrådsgarn, Smale, og fåes i hvit, lys grå, mellomgrå og mørk grå. Skriv hvilken farge du ønsker i mailen med bestillingen. Pilebladsjalet er enkelt å strikke og du kan selv velge hvor stort det skal være. Inneholder 200g garn og oppskrift.

Juletilbud 450 kr, veil 480 kr.

Pilebladsjal 380 NOK.

Garnvotter NB! UTSOLGT

Garnvottene strikkes av vårt garn, Bækre, som er laget av Villsau. Gavnvottene blir varme og egner seg til all slags uteliv. De er like varme også når de blir våte, for dette er «sjyvottull»! Passer til stort barn og dame. Størrelsen bestemmer du med valg av pinnenummer.

garnvotter

Garnvotter 380 NOK.

Pulsvanter med fletter

Det du trenger for å strikke pulsvanter med fletter. Pulsvantene strikkes i vårt garn, Gammel Selbu (200g) og fåes i naturhvit, mellomgrå og natursvart.  Et fint prosjekt om du ønsker å lære deg å strikke fletter. NB! Pinner og flettepinne følger ikke med. P.nr. 3. Finnes i fargene lys grå og mellomgrå. Skriv ønsket farge i mailen med bestillingen.

Det du trenger for å strikke pulsvanter med fletter. Et fint prosjekt om du ønsker å lære deg å strikke fletter. NB! Pinner og flettepinne følger ikke med. P.nr. 3.

Pulsvanter 200 NOK

Leggvarmere med flettemønster

Det du trenger for å strikke leggvarmere med fletter. Leggvarmerne strikkes i vårt garn, Gammel Selbu (200g) og fåes i naturhvit, mellomgrå og natursvart. Et fint prosjekt om du ønsker å lære deg å strikke fletter. NB! Pinner og flettepinne følger ikke med. P.nr. 3,5-4.

Inneholder oppskrift og garn til et par Leggvarmere. Strikkepinner følger ikke med. P.nr. 3,5-4. 200kr.

Leggvarmere 380 NOK.

Votter med fletter

Inneholder oppskrift og garn (Søye 3tr 100g) til et par små damevotter, evt. votter til stort barn. Strikkepinner følger ikke med. Enkel oppskrift for deg som vil lære å strikke fletter! NB! Pinner og flettepinne følger ikke med. P.nr. 3-3,5. Finnes i fargene hvit, mellomgrå og mørk grå. Skriv ønsket farge i mailen med bestillingen.

Inneholder garn og oppskrift til et par votter. 200 NOK.

Votter med fletter 220 NOK.

Bestilling