Ull til håndspinning

Bestilling foregår ved å fylle ut skjemaet nederst på siden, og du får faktura i posten sammen med varene. For å bestille, kopierer du bildeteksten på de varene du ønsker, og skriver hvilket antall du ønsker av hver vare, og leveringsadresse. Fyll ut skjemaet nedenfor, eller send en mail til post@selbuspinneri.no

Har du spørsmål om kjøp i nettbutikken, eller vil du ha noe annet enn det som ligger ute? Om du vil kjøpe større mengder, ta kontakt på mail: post@selbuspinneri.no

NB! Husk at porto og håndtering kommer i tillegg ved bestilling i nettbutikken.

Sky av norsk pelssau til håndspinning

Sky for håndspinning. Vasket og renset ull fra norsk pelssau. Finnes i fargene lysegrå og mørk grå, spesifiser ønsket farge i mailen med bestillingen. Inneholder 250g kr 300. Husk at frakt og håndtering kommer i tillegg.

pelssausky

Sky av norsk pelssau. 300 NOK

Sky av moderne spelsau og gammelnorsk spelsau til håndspinning

Sky for håndspinning. vasket og renset ull fra moderne spelsau. Vi har ofte disse i flere farger enn de som vises her, kontakt oss gjerne hvis du savner noen farger så hjelper vi deg. Finnes i fargene hvit og lys grå, skriv hvilken farge du ønsker i mailen med bestillingen. Inneholder 250g kr 300. Husk at frakt og håndtering kommer i tillegg. For andre farger, ta kontakt på epost.

Finnes i fargene hvit (Trykk her) og lys grå (Trykk her)

Sky av moderne spelsau og gammelnorsk spelsau til håndspinning. 300 NOK.

Sky av norsk villsau

Spinnesky av norsk villsau. Denne ullen er vasket og renset. Einer seg godt til håndspinning. Inneholder 250g kr 300. Husk at frakt og håndtering kommer i tillegg.

Sky av norsk villsau. 500g for 300 NOK.

Sky av norsk villsau.  300 NOK.

Sky av lammull fra norsk hvit sau – ekstra myk

Vasket og renset lammull fra norsk hvit sau. Egner seg godt til håndspinning. Inneholder 250g kr 300. Husk at frakt og håndtering kommer i tillegg.

Myk lammeull av norsk hvit sau. 500g for 300 NOK.

Myk lammeull av norsk hvit sau. 300 NOK.

Bestilling